Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Кампанията LOVE BEER разбива митове за пивото

Тя е за дамите, които обичат да консумират бира и не се съобразяват с обществените стереотипи. Съюзът на пивоварите в България (СПБ) даде старт на първата по рода си за България информационна кампания LOVE BEER,

която популяризира модерната бирена култура и представя пивото като част от балансирания и активен начин на живот. Целта е да се научат положителните страни на бирата при умерена и отговорна консумация. Така се опровергават митове за пивото, а LOVE BEER извежда на преден план най-ценните му характеристики - модерна, натурална, нискокалорична и подходяща не само за мъжете, но и за нежния пол напитка.
Важна е емоцията от консумацията на бира и то видяна през погледа на жените, които обичат да пият пиво, без да се съобразяват с обществените стереотипи.

LOVE BEER пресъздава динамичното ежедневие на жените, което ги отвежда в разнообразни посоки и събития, за които пивото е идеалната напитка - от срещи с приятели след работа, през гурме вечери или специални социални поводи. Главните персонажи в кампанията са представени в различни ситуации, но обединяващи за тях са моментите на изживяване, в които са освободени от предразсъдъците. Моментите, в които те избират да правят единствено това, което харесват и обичат – а именно да се насладят на чаша бира.
Съюзът на пивоварите в България (СПБ) е представителната организация на производителите на бира в страната: ”Болярка - ВТ” АД, „Бритос” ЕООД, „Загорка” АД, „Каменица” АД, „Карлсберг България” АД, „Ломско пиво” АД и техните доставчици на суровини, материали и оборудване. От самото си основаване през 1991 г. мисията на Съюза на пивоварите е да подпомага и насърчава развитието на българската пивоварна индустрия, да издига професионалния статут на работещите в сектора, да популяризира устойчивия интегритет в пивопроизводството и качествата на категорията, да промотира традициите, ритуалите и умерената консумация на пиво като част от съвременната бирена култура и модерен стил на живот.