Банер
Софи Маринова и Ерик делят едно легло

С екцентричен подарък изненада своя колега Ерик фолк певицата Софи Маринова. Ромският славей уважи близкия си приятел с нетрадиционен дар, с който събра очите на присъстващите в клуб Ориент 33, където чалга изпълнителят отбелязваше 30 – тия си рожден ден.

В разгара на купона Софито се появи с огромна руса секс кукла, с която шашна останалите гости. Види се въобръжението на певицата няма граници, а и намекът беше повече от очевиден. С пожелание да си намери приятелка, изпълнителката на „Осъдена любов” връчи най-демонстративно куклата на Ерик и остана да се весели със своите колеги, сред които бяха Джордан, Славена, Виктория.

Малко известен факт е че дълбоко приятелство свързва Софито и Ерик. „Той е моето братче! Обичам си го много и му пожелавам само най-доброто.”, не пести хубавите думи Софи Маринова, която беше доволна, че е успяла да дойде на празника му, въпреки че същата вечер е снимала клип на морето.
Благодарение на Софи Маринова Ерик пропява попфолк. Преди години той слушал нейни песни и мечтаел да бъде нейния мъжки еквивалент. Запознали се в една пловдивска таверна, където той имал участие. Когато Ерик подписал с Diapason Records и дошъл да живее в столицата, Софи била единствената, която му се обаждала всеки ден да го пита как е и дали има нужда от нещо. Четири години по-късно двамата са вече неразделни, а Софи постоянно му казва, че един ден ще се оженят и ще имат деца, тъй като се разбират прекрасно. Талантливата изпълнителка не крие, че понякога дори са делили едно легло.