Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Елизабета Каналис – мисис Клуни?

Дори и най-язвителните журналисти са съгласни за едно нещо: Елизабета Каналис е най-красивата жена, която някога е била до Джордж Клуни.
Елизабета Каналис е родом от знойния остров Сардиния и е дъщеря на рентгенолог и учителка по литература. Тя е едва на 32 години, но вече е една от най-известните телевизионни водещи на Апенините. Става популрна в родния си край преди 10 години благодарение на рейтинга на комедийното шоу „Striscia la Notizia“. А световната слава и многообещаващото прозвище Мисис Клуни й се приписаха за един час по време на венецианския кинофестивал през 2009

година, където тя за първи път мина по червения килим под ръка с най-желания ерген в Холивуд.

По брой любоници се състезва с Клуни

Уви! Универсална „формула за съпругата на Джордж Клуни“, изглежда, че няма. Може би 90 % от неговите приятелки са били знойни брюнетки. И Каналис не е изключение. Клуни не се интересува и от произхода, професията и репутацията. Актьорът изобщо не се смущава и от факта, че почти цяла Италия (и поне 1/3 от света) е видяла неговата нова приятелка гола в мъжки списания. И по брой романи тя може да се състезава със самия мистър Nespresso. В числото на нейните любовници влиза цял отбор по футбол: италианецът Кристиан Виери, бразилският нападател Режиналдо Ферейра да Силва, португалският треньор Жозе Моуриньо и капитанът на отбора Кот д’ Ивоар Дидие Дрогба.

Клуни: „Дръж си устата затворена“

Каналис отдавна е спряла да следи как журналистите и „феновете“ се опитват да разнищят личния й живот. Единственото, което предизвиква неодобрението на италианката, това е медийната атака срещу нейните приятели и роднини, за да разберат дали актьорът е подарил на възлюбената си диамантен пръстен от Cartier. „Веднъж мама ми се обади изплашена. Тя излезнала да си купи месо и буквално до самия вход на магазина я преследвали тълпи от фотографи. Как може тормозят 60-годишна жена?“ - възмутила се Елизабета. Междувпрочем Клуни вече се е запознал с майка й и е успял да погостува в дома й в Сардиния. Интересно, какво означава това? Елизабета знае, че когато е до Джордж не я застрашават никакви журналистически нападки. Този закостенял ерген винаги ревностно охранява своя личен живот и бившите му приятелки тук няма в какво да го упрекнат. Главният завет в отношенията й с Клуни: „Дръж си устата затворена“. Ако някоя жена обели само дума за живота си с него, той ще я зареже, без да му мигне окото. Именно така беше наказана Сара Ларсън за дългия си език. Елизабета е усвоила този урок и засега се държи отлично. А ако говори с журналистите за своя роман, то се измъква с невинните думи: „Аз никога не съм се чувствала толкова женствена и желана, и никой не ме обгрижвал толкова, колкото той“ или „Тези, които измислят за нас различни митове, просто ни завиждат на отношенията или ни се бъркат от празно любопитство“.

В ролята на жена-притурка

Изглежда, че без Клуни на никого не му пука коя е тя и как се прехранва. И засега тази роля на „жена-притурка“ явно устройва Елизабет. Под ръка с носителя на Оскар тя циркулира между вилата на езерото Комо в Италия и къщата в Лос Анджелис. И все още не е за вярване, че така ще бъде винаги. През 2010 година Мисис Клуни демонстрира безупречни форми в рекламната кампания за долно бельо от Роберто Квали. Тя активно учи английски език и се готви за покоряването на Холивуд. С помощта на клуни Елизабета се снима в няколко епизода на популярния американски сериал „Leverage“.
Клуни никога не е харесвал кротки и тихи жени, и Каналис не е от тях. Весела и отворена, тя обича да се забавлява, да гледа спортния канал и да пофлиртува с поредния ухажор.

Виктория Милчева