Банер
Банер

 

С "Отвъд зоната на здрача с Божидар Караджов. Пророчества за 2014 г." имате шан­са да вка­ра­те щас­ти­ето и берекета в до­ма си, до­ка­то с ув­ле­че­ние се по­тапяте в мис­те­ри­оз­ния свят на яс­но­вид­с­т­во­то и уме­ни­ето да се проз­ре в ми­на­ло­то и в бъдещето.

Продължава...

Чорба от спанак с кисело мляко

Продукти: 500 г спанак, 1 к. ч. ориз, 1 глава лук, 1 кофичка кисело млеко, 1 ч. ч. олио, 1 ч. л. сол, 2 ч. л. брашно, червен пипер, магданоз.

Приготовление: Спанакът се изчиства, като се изрязват корените и дръжките на листата. Мие в дълбок съд с 3-4 води да падне пръстта. В 1 л кипяща вода се слагат солта, олиото и нарязаният лук. След като поври 2-3 мин. прибавя се нарязаният на ивици спанак. Разбърква се и се слагат измитият и изчистен ориз и щипка червен пипер. Когато се свари оризът след 20-25 мин. бавно се налива размитото в малко вода брашно, като се разбърква. Накрая се прибавя нарязаният магданоз. По желание може да се застрои с 1 яйце. Поднася се с кисело мляко, което най-напред се разбърква в чиния. Отгоре се сипва чорбата.