Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Чорба от спанак с кисело мляко

Продукти: 500 г спанак, 1 к. ч. ориз, 1 глава лук, 1 кофичка кисело млеко, 1 ч. ч. олио, 1 ч. л. сол, 2 ч. л. брашно, червен пипер, магданоз.

Приготовление: Спанакът се изчиства, като се изрязват корените и дръжките на листата. Мие в дълбок съд с 3-4 води да падне пръстта. В 1 л кипяща вода се слагат солта, олиото и нарязаният лук. След като поври 2-3 мин. прибавя се нарязаният на ивици спанак. Разбърква се и се слагат измитият и изчистен ориз и щипка червен пипер. Когато се свари оризът след 20-25 мин. бавно се налива размитото в малко вода брашно, като се разбърква. Накрая се прибавя нарязаният магданоз. По желание може да се застрои с 1 яйце. Поднася се с кисело мляко, което най-напред се разбърква в чиния. Отгоре се сипва чорбата.