Банер
Открийте перфектната грижа за красота- новата серия Nature Box със 100% студенопресовано масло от нар

Потопете се в очарователния аромат на най-новата серия от Nature Box с нар. След успешното стартиране на Nature Box миналата година, марката за грижа за коса и тяло разширява своята гама от продукти с линия за боядисана коса. Формулата е веган, със 100% студено пресовано масло от нар и съставки с натурален произход. Новите продукти подсилват естествената красота.

Nature box със 100% студено пресовано масло от нар е налична в търговската мрежа от февруари 2019 г.
Насладете се на тайната на натуралната красота – Нарът
В хранителната индустрия нарът е добре известен като супер плод – богат на витамини и антиоксиданти. Шампоанът и балсамът от новата серия със 100% студено пресовано масло от нар укрепват и подхранват боядисаната коса, осигуряват дълготрайна защита на цвета и здрав, сияен блясък до 12 седмици след боядисване.
Все по-често закупуването на продукти за красота върви ръка за ръка с чувство за отговорност за състоянието на нашата планета днес и в бъдеще. Да живееш съзнателно и природосъобразно оказва положителен ефект не само върху човешкото тяло, но и върху околната среда. Nature Box вярва в тази философия и я поддържа, като използва съставки от естествен произход и устойчиво култивирани суровини. 25% от опаковките на Nature Box са направени от рециклирана пластмаса.

Ето и проуктите от новата серия:
Nature Box Pomegranate Шампоан , 385 ml
Почиства и овлажнява боядисаната коса – за наситен и дълготраен цвят.
Nature Box Pomegranate Балсам, 385 ml
Грижа и овлажняване за боядисана коса – ревитализирана коса и дълготраен цвят.
Nature Box Pomegranate Маска, 200 ml
Подхранва боядисаната коса – за блясък, жизнена коса и дълготраен цвят.