Банер
Сухите шампоани Schauma Miss Fresh и My Darling оставят мазната коса в миналото

Мазната коса е вече в миналото и придай свежо усещане на косата си с новите сухи шампоани от Schauma. Чиста, обемна и свежа коса без измиване? Новите сухи шампоани на Schauma Miss Fresh! за мазна коса и My Darling! за нормална коса могат да направят всичко това, без капка вода. Благодарение на добре подбрани съставки и лесна употреба, допълнителното време под душа е вече в миналото.

Разклати, напръскай, разреши! Всеки ден може да е добър ден за косата ти!
Обем, блясък, свежест и лекота - това е всичко, от което жените се нуждаят, за да постигнат желаната прическа и при това – без да губят много време под душа. Понякога е необходимо да побързаме със сутрешнита рутина и не ни остава време за обичайните грижи за косата - измиване и изсушаване. Schauma отвръща на призива за дни без миене на косата и сбъдва желания с новите сухи шампоани - тайното оръжие за чиста, обемна и лесна за стилизиране коса.
Новите сухите шампоани на Schauma отстраняват излишната мазнина от корените и придават перфектен завършек на дължината и краищата на косата. Формулите придават усещане за току-що измита коса, с прекрасен, свеж аромат, без никакви остатъци след разресване.
Сухите шампоани за мигновено свежа и обемна коса Schauma Miss Fresh! за мазна коса и Schauma My Darling! за нормална коса са налични в търговската мрежа.