Банер
Gliss Purify & Protect - първа серия от Gliss за защита от прах и замърсяване

Замърсяването на околната среда е факт в много от големите градове. Наясно сме с вредите, които причинят на кожата замърсители като прах и изгорели газове, но не е толкова добре известно, че замърсяването може да причини големи вреди и на косата. Замърсителите и UV лъчите изсушават скалпа и праят косата суха, тънка и склонна към увреждане. Затова Gliss лансира първата си серия с действие против замърсявания - Gliss Purify & Protect, която предпазва косата от стреса и напрежението на градския живот.

Новата иновативна гама Gliss е с ултра лека формула с кератинов серум и екстракт от семена от моринга, които създават лек защитен слой срещу външни фактори, като замърсяване и прах.
Семената от моринга се събират от шушулките на растението Моринга Олиефера. Дървото произхожда от Северна Индия и е високо ценено от години заради антиоксидантните му свойства и качествато му да пречиства водата. Екстрактът от семена моринга в уникалната формула Purify & Protect на Gliss осигурява антиоксидантна защита от замърсяване, а кератиновият серум възстановява увредената коса и укрепва косъма, за да предотврати бъдещи вреди.
Новата гама Gliss Purify & Protect, която е без силикони и изкуствени оцветители, включва всичко, от което се нуждае косата в градска среда.
Gliss Purify & Protect:
Шампоан (250 мл/ 400 мл) пречиства изложената на замърсяване с прах коса и възстановява уврежданията, причинени от свободните радикали в атмосферата. Препепоръчителна цена на шампоана: 250 мл - 6,29 лв., 400 мл - 8,49 лв.
Балсам 200 мл - предпазва косата от замърсяване с прах, изглажда косъма и възстановява вредите от свободните радикали. Препоръчителна цена на балсама: 200 мл - 6,29 лв.
Защитен спрей 75 мл - образува защитен слой върху косъма, който отблъсква праха от замърсения въздух и прави косата красива, здрава и безупречна. Идеален за ежедневна употреба - може да използвате защитния спрей Gliss Purify & Protect всяка сутрин, преди да излезете и да го използвате отново преди да напуснете работа в края на деня. Препоръчителна цена на спрея: 75 мл - 8,99 лв.
Комбинацията от шампоан, балсам и спрей Gliss Purify & Protect осигурява пълната защита, от която се нуждае косата в градска среда.
Най-новата иновация от Gliss обогатява съществуващите колекции по възстановяването, които се грижат за косата - Gliss Total Repair с Кератинов серум, Gliss Oil Nutritive със скъпоценни масла, които обгрижват косата отвътре, Supreme Length с микро-липиди за грижа за дълга коса и Gliss Файбър Терапия с технология Omega Plex за изрусена и боядисана коса.
Може да се погрижите за косата си с новата гама Gliss Purify & Protect, която е налична в търговската мрежа.