Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Специален коледен комплект от NIVEA

В най-празничния период от годината марка №1 в грижата за кожата предлага своите специални коледни предложения. Създадени с внимание, комплектите съдържат продукти за грижа за кожата и косата както за жени, така и за мъже.

Подаръчен комплект Expert Care предлага пълна експертна грижа против бръчки за сияйна кожа на всяка възраст. Комплектът включва дневен и нощен крем NIVEA Q10 POWER, крем за ръце NIVEA Q10 Anti-age Care и мицеларна вода NIVEA MicellAIR, която е обогатена с подхранваща формула и е изключително подходяща за чувствителна кожа, поднесени в стилен несесер. Хидратиращата и стягаща формула с коензим Q10 и креатин, която се съдържа в кремовете от серията Q10 POWER има високо-ефективни естествени съставки, които помагат за видимо намаляване на бръчките и поддържат кожата хидратирана.