Банер
Терапия препоръчана за настъпвашите зимни месеци от Анелия Талиб /козмтиколог/ в козметичен център” Patricia& Amer beauty cetre”

Терапията HydrafacialТМ 2.0 безопасно и ефективно подобрява състоянието на кожата, като това става видимо за клиента още след първата процедура. Ултравиолетовите лъчи и вредното влияние на замърсената околна среда водят до фоточувствителност, загуба на колаген, изтъняване на дермата и нарушена епидермална бариера. 

Тъй като сме наясно с тези фактори, ние знаем как да стимулираме съответните промени, за да се възстанови здравословният и младежки вид на кожата.Системата HydrafacialТМ 2.0 отличена с много награди и 27 Американски патенти подобрява здравето на кожата, като комбинира освежаващи спа процедури със медицински технологии. Това, което отличава HydrafacialТМ 2.0 от останалите процедури за ремоделиране на кожата е уникалната система за прилагане на терапията Vortex- Fusion. HydrafacialТМ 2.0 използва няколко уникални дюзи HydroPeel. Всяка от дюзите изпълнява различна функция- ексфолиация, екстракция и хидратиране на кожата. Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентованата вакуум технология и патентованите серуми на Hydrafacial. Тази комбинация създава завихряне, чрез което лесно се отстраняват и премахват замърсяванията, като едновременно с това в кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксиданти.

Продуктите за прилагане на терапия HydrafacialТМ 2.0:

● Active-4TM - Този серум почиства кожата в дълбочина, размеква себума и замърсяванията и улеснява екстракцията им. Поддържа кожата хидратирана, спомага за нейното стягане и за заглаждането на финните линии. Основните съставки в серума са глюкозамин, млечна киселина- ексфолианти; екстракт от водорасли- успокоява кожата;
● GlySal ™ - Обединява предимствата на ексфолиация и химичния пилинг в едновременна процедура за ремоделиране на кожата. Резултатът е ускорен пилинг и видимо подмладяване на кожата без да се получава раздразнение. Съставките са гликолова и салицилова киселина.
● Beta-HDTM Clear + Hydrate- Продукт, разработен специално за мазна кожа и кожа със запушени пори, но може да се използва за всеки тип кожа. Салициловата киселина, в комбинация от кора на върба, нежно ексфолира кожата и предотвратява натрупването на замърсявания и себум в порите. Кожата става по-чиста и сияйна. Основните съставки са екстракт от мед- хидратира кожата; салицилова киселина и екстракт от кора на върба- ексфолиянти; екстракт от спирея- усокоява кожата; тасманийски пипер- противовъзпалително действие; екстракт от бреза- хидратира и придава блясък на кожата.
● Antiox+™ - Комбинация от мултипептиди и антиоксиданти, за които е доказано че намалява финните линии и бръчките. Подобрява хидратацията и еластичността на кожата. Детоксикира кожата по естествен начин и я предпазва от свободните радикали на околната среда. Съчетава хиалуронова киселина, която има дълбоко хидратиращо действие, с антиоксиданти и пептиди.
● DermaBuilderTM - Подмладяващ пептиден комплекс, за изглаждане на финни линии и бръчки и за подобряване на еластичността на кожата.
● Britenol- Интензивен коректор за петна за избелване и изравняване на тена на кожата, като същевременно с това намалява тъмните петна.

Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсините от кожата. Премахването им е важно за кожата, като по този начин тя придобива естествено здрав и сияещ вид. LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия към кожата със терапевтична цел. LED светлините са отлична завършваща стъпка на терапиите със Hydrafacial.