Банер
Ако косата можеше да избира, би предпочела #Pure Color от Schwarzkopf

Младите госпожици от Millennial поколението искат да се забавляват. Могат да го направят с боята Pure Color, която ползва чисти съставки и придобити от естествени природни източници. Всяка трета от четири жени в Европа, родена след 80-те години, предпочита да използва козметика с природни съставки. #Pure Color от Schwarzkopf е наистина уникална, защото е дълготрайна гел боя за коса със страхотен дизайн, хидратираща технология и атрактивни съставки като екстракт от кактус и масло от жожоба.

Новата боя #Pure Color съчетава в себе си иновативната хидратираща Aquaxyl технология, която помага водните молекули да се задържат в косата, благодарение на което обещаваме 52% по-хидратирана коса, спрямо обезцветена коса. Използвани са и хидратиращи съставки като екстракт от кактус, омекотяващо алое вера и масло от жожоба. Така #Pure Color оставя косата дълбоко хидратирана, неустоимо бляскава и лесна за разресване.
Гел формулата на боята не се стича и е лесна за нанасяне. Тъй като крем боята и окислителя са с подобни гел текстури, боята се смесва изключително лесно. Гел сместа не се стича и се отмива лесно. Това прави боядисването приятно и лесно.
Новата боя за коса #Pure Color от експертите Schwarzkopf предлага 20 нюанса – от бебешко русо до гарваново черно.
Pure Color предлага 6 прекрасни неща в едно: чист интензивен цвят, блясък и здрав вид,
хидратиране, екстракт от кактус, алое вера и жожоба, лесна е за нанасяне - без разтичане, заради гел образната смес.
Тя сякаш призовава: „Хей, девойче, знаеш ли каква е тайната на разкошната коса? Хидратирането! #PURE COLOR е първата дълготрайна гел боя на Schwarzkopf, която поддържа хидратирана косата след боядисване.
Съобщи Тони Титянова