Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

120 години страст за иновации от Schwarzkopf

Нова глава в историята на Schwarzkopf - 120 години индивидуалност и увереност.
120 години Schwarzkopf - това означава 120 години страстно посвещение на индивидуалността, креативността, модата и духът на времето.
Новата мисия на Schwarzkopf e да подкрепи индивидуалната красота , далеч от изкуствени идеали и сляпо следване на модата.

С новата си кампанията Schwarzkopf отбелязва своята автентичност, самоувереност и разнообразие. #createyourstyle открива ново измерение на истинската красота и превръща стила в огледало на настроения, моменти и събития.
"Хората вече не искат да следват стереотипите. Всеки изразява своята същност по индивидуален, автентичен начин. Schwarzkopf дава възможност на всеки да създаде най-добрата визия на себе си и да се чувства уверен във всеки момент от живота си ", казва Мари-Шведер, корпоративен старши вицепрезидент на International Marketing Henkel Beauty Care.
Новата кампания #createyourstyle включва рекламни, търговски и социални активности, с модели като Тони Гарн и Крис Готчалк, многобройни инфлуенсъри, хора от различни възрасти, общности и сексуална ориентация. От юни 2017 г. Schwarzkopf си сътрудничи с международна група от около 50 влиятелни лица, сред които Анна Мария Дам от Германия и Адам Галахър от САЩ с цел създаване на автентична визия с автентични хора. Заедно те отбелязват нова страница в разбирането и възприемането на красота – вдъхновяващи прически и цветове.
Боите за коса и продуктите за грижа и стилизиране на Schwarzkopf позволяват на всеки да създаде любимата си прическа независимо от идеалите за красота.
Кампанията "#createyourstyle" за 120-годишнината започна на 8 февруари 2018 г. в Берлин .
https://www.facebook.com/SchwarzkopfBulgaria/app/1513748545590311/

Съобщи Тони Титянова