Банер
Новостите около слънцезащитната серия Eau Thermale Avène

Базирайки се на 25-годишната си, всепризната експертиза в слънцезащитатата, марката Eau Thermale Avène, през 2018г. отново провокира пазара на слънцезащитни продукти и приятно изненадва потребителите... с нова уникална и галеща сетивата Nude текстура.

Как точно представи нашият специален гост-лектор д-р Евгени Христозов – собственик и главен дерматолог в дерматологични центрове Lege Artis. Специалистът представи новите изключителни формули и текстури в слънцезащитните продукти Avène и продуктите, с които работи в ежедневната си практика.
Освен да се погрижим за красотата на своята кожа, като я предпазваме от слънцето, можем да се погрижим за своята увереност всеки ден и като прикрием несъвършенствата, колкото и упорита да са те. За да демонстрираме нагледно как серията корективен грим Couvrance прикрива несъвършенствата чрез цвят, направихме грим сесия с пациентка на клиники Lege Artis. Д-р Александра Христозова, от дерматологични центрове Lege Artis, разказа повече за корективния грим и сподели своя ежедневен опит с продуктите за корективен грим Couvrance.
Съобщи Тони Титянова