Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

БАЛСАМЪТ ЗА УСТНИ NIVEA ORIGINAL CARE ЗАБЛЕСТЯВА В ШЕСТ ПРАЗНИЧНИ ВИЗИИ

Специалистът в грижата за устни NIVEA Original Care ще зарадва потребителите с лимитирана серия от шест блестящи опаковки - червена, златна, сребърна, розова, лилава и зелена.

Шестте цветни опаковки ще украсят класическия балсам за устни на NIVEA тази зима. Лимитираната серия NIVEA Lip Care Sparkle съчетава модерeн, празничен дизайн с доказаната грижа на NIVEA Original Care, чиято формула с масло от ший и пантенол вече повече от 100 години е доказан помощник в грижата за сухите и деликатни устни. Благодарение на регенериращите и подхранващи свойства на съставките, емблематичният NIVEA Original Care подхранва устните и ги овлажнява в продължение на 12 часа.
Освен активната хидратация, която осигуряват, балсамите от лимитираната серия на NIVEA са идеалният спътник за всеки ден, побиращ се във всеки джоб или чанта. Шестте блещукащи опаковки превръщат любимия балсам за устни в ефектен моден аксесоар. Блясъкът е една от актуалните тенденции в модата и сега представителките на нежния пол могат да съчетаят любимата грижа за устни с тоалета си, за да бъдат неотразими до последния детайл.
Балсамите NIVEA Lip Care Sparkle са перфектният финален щрих към визията на всяка дама, докато доказаната грижа подхранва устните в дълбочина и ги прави меки и изкусителни.

Тони Титянова