Банер
Сухи шампоани got2b – чиста коса само с едно натискане

Довиждане на мазните корени! Новият got2b сух шампоан е точно това, което ви трябва в дните, в които нямате време да измиете косата си - оформя и освежава прическата. Cухият шампоан got2b не само придава обем, дълготраен аромат, но също така отстранява излишната мазнина. Просто напръскайте, масажирайте и разрешете с четката и за секунди получавате нова визия.

Сухите шампоани от серията got2b Fresh it Up отговарят на всички нужди:
Volume 200 ml - за обем – дава мигновен обем на косата. Не само освежава, но придава плътност на косъма, с тропически аромат.
Extra Fresh 200 ml – за свежест - 200 мл., който премахва омазняването и придава мигновена свежест. С плодов аромат, който трае през целия ден.
Texture 200 ml - за по-добра текстура и плътност - който оформя и текстурира косата и е с летен, флорален аромат.
Brown 200 ml - за тъмни коси - почиства и освежава косата, без да оставя следи след разресване, с приятен аромат на шоколад.
Преди 118 години химикът Ханс Шварцкопф създава марка, която се отличава с качество, надеждност, опит и иновация. Днес, тази марка е световен лидер в грижата за коса. Schwarzkopf е най-голямата марка на Henkel Beauty Care и постига продажби от 2 милиарда евро ( 2015 г.) в повече от 60 пазара по света. Портфолиото на Henkel Beauty Care включва бои за коса – Palette, Syoss, продукти за грижа и стилизиране на косата –Schauma, Тaft, Gliss, got2b.
Хенкел оперира в цял свят с водещи марки и технологии в три бизнес направления: Перилни и почистващи препарати, Козметика и Лепилни технологии. Основана през 1876 г., вече повече от 140 години компанията държи водещи пазарни позиции по цял свят, както в потребителските, така и в индустриалните бизнеси с добре познати марки като Persil, Schwarzkopf и Loctite. Хенкел осигурява работа на около 50 000 служители и през фискалната 2015 година реализира продажби от 18,1 млрд. евро и оперативна печалба от 2,9 млрд. евро. Акциите на Хенкел са листвани на германската фондова борса DAX.