Банер
Новата гама Brouge на Palette Intensive Color Cream

Новият тренд от Palette за блестяща коса Brouge e в червено-кафяви цветове. Трите нови нюанса ще придадат изтънченост и загадъчност на всяка модерна жена – RN5 Марсала кафяв, KN5 Ягодово кафяв и CK6 Нежно червено-кафяв.

Грижата за косата винаги е от първостепенно значение, по тази причина новата колекция от Palette комбинира последната технология за грижа и максимална наситеност на цвета. Богата маска с кератин дарява косата с дълбока грижа и мекота, като запечатва интензивните цветови пигменти за великолепен цвят.
От поколения жените избират Palette заради интензивните и модерни цветове. Този сезон не е изключение. Новата колекция Brouge следва най - горещата тенденция на сезона: съблазнително кафяви нюанси, комбинирани с изтънчени, леки и едва доловими червени пигменти.
Експертите на Palette са заложили на внимателно подбраните кафяви и червено-кафяви пигменти, комбинирани така, че да създадат специален ефект, максимален блясък и дълготраен цвят, както и перфектно покритие на белите коси.
Новата гама Brouge на Palette Intensive Color Cream е налична в търговската мрежа на препоръчителна цена 5,29 лв. 

Съобщи Тони Титянова