Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Бързо стилизиране с Тaft Power Express със супер силна фиксация

Много жени предпочитат продукти, които им спестяват време. По тази причина Тaft лансира Power Express - първата продуктова гама за бързо стилизиране с мега силна фиксация. Ако обичате обемна коса ще се влюбите в пяната за коса Power Express.

Формулата дава супер силна фиксация, обем само за секунди и предпазва косата от изсушаване, без да утежнява. Благодарение на по-бързото сушене на косата се намаляват и емисиите въглероден диоксид. Лакът за коса Taft Power Express предлага супер суха фиксация, която се дължи на комбинацията от микро-фино разпръскване с бързо съхнещ полимерен комплекс. Неговата недостижима фиксация издържа до 48 часа.
Обикновено рано сутрин нямаме много време за стилизиране и често ни остават секунди за пооправяне на прическата преди бизнес среща или вечерно излизане. Благодарение на експресната формула на новата стилизираща серия Taft Power Express, косата изглежда перфектно, оформена само за минути. Пяната за коса Power Express е специален продукт за създаване на мигновен обем, а лакът за коса Power Express, с ефект бързо изсъхване, придава на косата сатенено мек завършек. Специалната формула на Taft образува микро-фин полимерен филм и подсилва косата, като предпазва от вятър, дъжд и слънчеви лъчи.
Новата гама Taft POWER EXPRESS е налична в търговската мрежа на препоръчителна цена 6,99 лв. Тя включва:
Лак за коса Taft POWER EXPRESS, 250 ml - предлага супер сухо стилизиране и сатенено мек завършек с мега силна фиксация.
Пяна за коса Taft POWER EXPRESS VOLUME, 200 ml - предлага моментален обем и супер силна фиксация.

Съобщи Тони Титянова