Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Syoss Root Retoucher - бързосъхнещ спрей за прикриване на корените

Едно натискане! Без обезцветени корени! Вашият грим за корени от Syoss вече е налице в търговската мрежа. Край на прорастналите корени! Новият спрей Root Retoucher от Syoss покрива мигновено корените и сивите коси само с едно натискане. Сега е възможно да ретуширате корените за секунди и да възстановите хубавата визия на вашата боядисана коса.

Предлага се в светло рус, тъмно рус, кафяв, тъмно кафяв и кашмирено червен. Благодарение на професионалната формула от Syoss с микро-фини минерални цветни пигменти, корените са прикрити мигновено. Прецизният спрей апликатор нанася цветни пигменти точно на желаното място - незабавно покрива корените и перфектно съвпада с цвета на косата.
64% от жените на възраст между 25 и 49-годишна възраст в Европа искат равномерен цвят на косата като след посещение във фризьорски салон. Те търсят бързи и лесни решения, подходящи за забързания начин на живот. Новият Syoss Root Retoucher покрива корени с едно впръсквание - за максимална гъвкавост и приятно усещане.
Syoss Root Retoucher не омазнява косата и изсъхва само за няколко секунди. Продукт за временно покритие на корените и се отмива с шампоан, като е устойчив при дъжд. Лесно се измива от кожата, а евентуални петна върху текстил се изпират напълно.
С тази иновация Syoss ще задоволи желанието на жените, които търсят бързо решение за боядисване на корени по всяко време. Благодарение на новия Root Retoucher, сега косата може да изглежда като току-що боядисана и бляскава между основните боядисвания.
Вдъхновен от професионалистите, Syoss Root Retoucher гарантира хармоничен цвят от корените до върховете и 100% покритие на белите коси. Просто напръскайте Root Retoucher върху желаното място и оставете да изсъхне - корените са покрити веднага, само с едно натискане!
Уникална колекция от пет нюанса - светло рус, тъмно рус, кафяв, тъмно кафяв и кашмирено червен. Syoss Root Retoucher предлага най-разпространените цветове за коса и покрива перфектно, както светли, така и тъмни коси.
Новият Root Retoucher от Syoss:
100% покритие на белите коси
Не омазнява косата
Съхне бързо
Отмива се с шампоан
Устойчив на дъжд
Временно покритие - до следващото измиване на косата
Стига за до 25 нанасяния