Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Промоции на почистващи продукти на A-DERMA с Овес Rhealba®

Phys-AC Почистваща мицеларна вода 400 мл с кълнове от Овес Rhealba®, концентрирана с активни съставки от растителен произход. Тя нежно чисти кожата, склонна към акне и отстранява замърсяванията. Препоръчва се за демакииране, като премахва и водоустойчив грим.

Включеният компенсиращ хидратиращ агент предотвратява изсушаването.
Резултатът е чиста кожа - свежа и с деликатен аромат.
Сутрин и вечер с помощта на памучен тампон измийте лицето и очите, след което оставете да изсъхне. Не е необходимо да изплаквате.
Phys-AC Почистваща мицеларна вода от 400 мл сега е на цената на 200 мл (препоръчителна цена - 22,90лв.)

Phys-AC Почистващ пенещ се гел с кълнове от Овес Rhealba®
С висока концентрация на активни съставки с растителен произход, той нежно почиства в дълбочина кожата, склонна към акне, без да я изсушава, благодарение на компенсиращи хидратиращи агенти.
Резултатът е почистена и свежа кожа, матирана и с деликатен аромат.
Сутрин и/или вечер го нанесете върху влажна кожа, разпенете и изплакнете обилно, подсушете. Гелът е без сапун, с физиологично рН. Не щипе очите, хипоалергенен е и некомедоногенен.
Промоционалната цена на 400 мл сега е на цената на 200 мл (препоръчителна цена - 21,80лв.)

Кутия Phys-AC GLOBAL Грижа при несъвършенства 40 мл + Phys-AC Почистващ пенещ се гел 100 мл за 0,99лв с кълнове от Овес Rhealba®
(препоръчителна цена : 27,39лв.)
Спомага за отстраняването на черни точки и пъпки. Дълготрайно матира.
Препоръчително при кожа, склонна към акне. Продуктите са с уникална и ексклузивна патентована активна съставка - кълнове от Овес Rhealba® с успокояващи и антииритативни свойства. Със 100% натурален произход, тези млади кълнове са култивирани в югозападна Франция по методите на биоземеделието.
Phys-AC е първата серия физиологични продукти за грижи за кожа, склонна към акне.
Phys-AC Global е цялостна грижа, която намалява излишъка от себум, успокоява и намалява зачервяванията, дължащи се на раздразнението. Ексфолира и отпушва порите.
В плюс, компенсиращ хидратиращ агент, който предоставя комфорт и възстановява равновесието на кожата.
Като резултат: несъвършенствата изчезват, а кожата е дълготрайно хидратирана и матирана. Текстурата гел-крем на Phys-AC Global е едновременно свежа, лека, осигурява комфорт и попива бързо в кожата, като оставя матов и немазен завършек. С деликатен аромат.
Нанасяйте 1 път дневно върху цялото лице, предварително почистено с Phys-AC почистващ пенещ се гел или Почистваща мицеларна вода.
Продуктите са изработени и тествани на тийнейджъри и възрастни от Лаборатории A-DERMA.
Съобщи Тони Титянова