Банер
Fa Honey Cream - нежна грижа с ценен меден екстракт и чувствен аромат

Fa глези тялото и сетивата с уникална грижа за тяло, която обещава луксозни моменти и истинско удоволствие всеки ден. Новата серия Fa Honey Cream с ценен екстракт от мед включва душ-крем, течен сапун и твърд сапун. Душ-кремът предлага меко и приятно подхранване и нежно почистване на кожата.

64% от жените в Европа искат подхранващ и овлажняващ душ гел. По тази причина, експертът в грижа за кожата – Fa създаде нова, нежна формула с ценен екстракт от мед, които дарява кожата с копринена мекота.
Медът е известен от древността като една от най-ценните съставки в грижа за кожата, дори и Клеопатра го е използвала, за да подхрани кожата си. Новата формула на Fa Honey Cream с ценен меден екстракт предлага мека и нежна грижа за кожата. Ароматът на златен ирис предлага луксозни моменти и удоволствие всеки ден.
Fa Honey Cream включва:
Fa Honey Cream душ-крем 250 мл, препоръчителна цена 4,29 лв.
Fa Honey Cream душ-крем 400 мл - предпазва кожата от изсушаване и я прави мека и нежна, с уникален аромат на златен ирис, препоръчителна цена 5,49 лв.
Fa Honey Cream – течен сапун 250 мл - грижовна комбинация от нежно почистване и овлажняване на кожата, препоръчителна цена 4,29 лв.
Fa Honey Cream – твърд сапун 90 мл, грижовна комбинация от нежно почистване и овлажняване на кожата, препоръчителна цена 1,25 лв.