Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Fa Invisible Sensitive – невидима защита за чувствителна кожа

Лятото е сезон, в който се нуждаем от повече свежест. Топлото време е причина да се потим повече от обикновено. Ето защо всекидневно част от нашия ритуал за свежест е и нанасянето на дезодорант.

Дезодорантите срещу изпотяване трябва не само да се справят с обилното изпотяване и да се борят с неприятната миризма, но и да не оставят бели петна по дрехите. Кои дезодоранти срещу изпотяване са най-ефективни? Fa Invisible Sensitive дава нежна защита за чувствителна кожа за до 48ч.
Неприятната миризма и следите от изпотяване под мишниците създават силно усещане за дискомфорт. То се засилва при физическо натоварване, повишаване температурата на въздуха, емоции и вълнения, престой в топли и задушни помещения, консумация на пикантни храни и горещи напитки, затлъстяване, в пубертета и по време на менопауза. Решението е висока хигиена, носене на дрехи от естествени материи и използване на ефективни дезодоранти срещу изпотяване. Целта на дезодорантите е е да спрат действието на бактериите, които предизвикват разпадането на секрета на потните жлези. Важно е да правим разлика между различните видове дезодоранти, за да знаем как да изберем най-подходящия. Антиперспирантите забавят процеса на изпотяване, което от своя страна намалява количеството бактерии (те са отговорни за неприятната миризма на пот), които нямат с какво да се хранят. Дезодоранти-антиперспирантите оказват комплексно действие върху регулиране на изпотяването и справяне с неприятната миризма на пот. Fa Invisible Sensitive е подходящ за чувствителна кожа - дерматологично тестван. Технологията против петна е доказана на разнообразни материи и цветове.