Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Schauma Nature Moments - красота от природата

Серията Schauma Nature Moments е създадена, за да задоволи всяка уникална нужда в грижата за косата, с естествени съставки като лавандула, мед и барберска смокиня, средиземноморска маслина, Алое вера, малина и слънчогледово олио. Какво е специалното в новата гама? Формулите са обогатени с натурални екстракти - продуктите са без добавени силикони и изкуствени оцветители. Неутралното ph и отличната поносимост към кожата са доказани при дерматологичните тестове - за естествено красива и силна коса от корените до върховете.

В природата има изобилие от ценни съставки. Schauma използва това богатство, за да създаде новата серия Nature Moments - вдъхновена от природата. Подхранващата формула на Schauma Nature Moments - Мед и Барберска смокиня e идеална за слаба и крехка коса. Маслото от барберска смокиня е източник на витамини и мастни киселини. Медът е ценен природен дар, високо ценен в козметичния бранш заради своите подсилващи и подхранващи свойства. Формулата укрепва структурата на косъма, подхранва косата и предпазва от бъдещо увреждане. За естествено здрава и красива коса от корена до върховете
Schauma Nature Moments - Средиземноморска маслина и Алое вера са перфектни за увредена коса с цъфтящи краища. Маслото от средиземноморска маслина е добре известно в света на красотата с мекотата и дълбоко подхранващите си свойства, а алое вера с подмладяващите си свойства благодарение на изобилието от амино киселини, витамин А, витамин С и фолиева киселина . Формулата контролира наелетрезирането на косата, намалява накъсването на косъма и спомага за предотвратяване на цъфтящите краищата. За мека и здрава коса от корена до върха.
Schauma Nature Moments Ландулата и билките от прованса се използват от векове в ритуалите за красота, за да стимулират растежа на косата и доброто и състояние, като даряват с деликатен мирис. Леката формула на шампоана е разработена специално за тънка коса без обем. Почиства, без да утежнява и прави косата по плътна и обемна.
Сочна малина и слънчогледово олио е създадена за боядисана коса. Предпазва цвета на коса, овлажнява и възвръща блясъка. Малината е един от най-известните плодове, прочут със свойството да пречиства и дарява с блясък. Слънчогледовото олио е широко известно като овлажняващ агент. Продуктите защитават цвета, подхранват и възстановяват блясъка на косата.
Серията Schauma Nature Moments включва:
Мед и Барберска смокиня - шампоан и балсам: заздравява и овлажнява слабата и чуплива коса.
Средиземноморска маслина и Алое вера - шампоан и балсам: намалява накъсването и помага за предотвратяване на цъфтящите краища.
Лавандула и билки от Прованса - шампоан и балсам: обем и плътност за фина коса, без обем.
Сочна малина и слънчогледово масло – шампоан и балсам: защитава цвета, предпазва и възвръща блясъка.
Продуктите от линията на Schauma Nature Moments са налични в търговската мрежа.

Съобщи Тони Титянова