Банер
48-часова защита и нежно усещане с Fa Soft & Control

Жените стават все по-взискателни, когато става въпрос за грижа за красотата, включително и за кожата под мишниците. Дамите копнеят в топлите дни за надеждна защита от изпотяване и неприятна миризма, грижа за деликатната зона под мишниците. Търсят по-дълготраен аромат, на който могат да разчитат, че ще се чувстват свежи през целия ден.
В крак с новите тенденции за дълбоко подхранване - Fa лансира нова линия анти-пърспиранти - Fa Soft & Control. Те оставят кожата мека и същевременно осигуряват надеждна защита.
Fa Soft & Control е първият антиперспирант от Fa, който комбинира 48-часова защита от изпотяване и неприятна миризма и супер меко и нежно усещане за кожата, благодарение на уникалната формула с Dry Oil Technology.
Новата формула защитава деликатната кожа под мишниците, без да я изсушава. Новият дезодорант предлага супер меко и нежно усещане,

 като докосване от венчелистче и в същото време предоставя деликатни флорални аромати, които продължават през целия ден. Новият Fa Soft &Control - правилният избор за надеждна и нежна защита, ще откриете в търговската мрежа. Препоръчителна цена:4,49 лв

Fa Soft & Control е два освежаващи флорални аромати - Люляк и Жасмин:
Fa Soft & Control Caring Люляк Спрей, 150 мл
Fa Soft & Control Caring Люляк Рол-он, 50 мл
Fa Soft & Control Caring Люляк стик 50 мл
Fa Soft & Control Fresh Жасмин Спрей, 150 мл
Fa Soft & Control Fresh Жасмин Рол-он, 50 мл

Съобщи Тони Титянова