Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Gliss Fiber Терапия с OMEGAPLEX® - революция във възстановяванeто на увредена коса

Сушенето на косата със сешоар, използванeто на маша и боядисването причиняват накъсване на милиони връзки в един единствен косъм. В резултат структурата на косъма е разрушена, по-слаба и склонна към увреждане.

Новата Gliss Fiber Терапия с ОМЕГАПЛЕКС® съдържа революционната Plex технология, която може да се използва в домашни условия и е перфектното решение за изключително увредена коса. Терапия с OMEGAPLEX® дава дълготрайна еластичност и гъвкавост на косата и я предпазва от увреждане. Междувременно течните компоненти на кератиновия комплекс от формулата на Gliss възстановяват и съживяват косата.
Иновацията OMEGAPLEX в новата гама Gliss Fiber Therapy възстановява косата в три стъпки:
1. Прониква дълбоко в коcъма
2. Обновява разрушените връзки
3. Стабилизира вътрешната структура на косъма отвътре навън.
Резултатът: Дълготрайно подобряване на състоянието на косата и предпазване от бъдещо увреждане* – за видимо по-здрава коса