Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

SYOSS SALONPLEX-иновативна професионална грижа за коса в домашни условия

Syoss предлага по-силна, по-здрава и блестяща коса всеки ден. Специалната SALONPLEX технология в новата гама на Syoss е създадена за боядисана и стресирана от стилизиране коса. Революционната SALONPLEX система включва шампоан, балсам, серум и интензивна грижа, за реструктуриране на косата.

Технологията е с иновативно тройно действие. При редовна употреба незабавно обновява милион прекъснати връзки в косъма, изгражда вътрешната му структура, запечатва активните съставки в кутикула и предпазва косата. Минерални и органични киселини помагат за възобновяването на връзките в косъма и възстановяването на косата.
SYOSS SALONPLEX е налична в търговската мрежа от януари 2017 г.
Неправилна грижа, третиране с химикали, постоянно сушене и изправяне на косата могат да я увредят с течение на времето. Резултатите са видими - изтощена, суха и безжизнена коса склонна към накъсване и заплитане. Революционната възстановяваща система от Syoss помага за намаляване на накъсването и заздравява косата.
Мощната формула на Syoss, с професионална SALONPLEX технология, дълготрайно възстановява увредените връзки в косъма, запълва вътрешната структура на косата и предпазва от увреждане.

Гамата SYOSS SALONPLEX включва:
SYOSS SALONPLEX Шампоан, 500 ml
Нежно почиства и възстановява милиони увредени връзки в косъма*.
Максимална грижа за вашата коса.
SYOSS SALONPLEX Балсам, 500 ml
Прави косата до три пъти по лесна за оформяне. **
SYOSS SALONPLEX Серум, 100 ml
Дълбоко възстановяващо, мигновено действие, мекота и блясък.
SYOSS SALONPLEX Интензивна възстановяваща маска, 300 ml - от април 2017г
Възстановява изтощената и увредена от стилизиране и боядисване коса.