Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Новата серия NIVEA HAIRMILK въстановява сухата и увредена коса според структурата й

Формулата е създадена така, че да подхранва косата, без да я утежнява. Вдъхновена от своя опит и след усилени проучвания, NIVEA създаде серията шампоани и балсами Hairmilk за суха и увредена коса. Формулата е специално разработена да възстанови, без да утежни, косата според нейната структура – тънка, нормална или плътна.

„Новият подход, специално съобразен със структурата на косата, е както иновативен, така и утвърден. В процеса на разработване на новата серия, заедно с потребителите установихме, че жените познават структурата на косата си. Например, за фризьора структурата на косата е от изключително значение, за да може да отговори на нуждите й. Тънката коса се нуждае от различен вид грижи, в сравнение с плътната, за да не губи от обема си. Въпреки това, нито една от марките за масова употреба не се е фокусирала върху структурата на косата – досега!“, коментира Марион Детерт, отдел „Проучване и развитие“ в Байерсдорф.
Серията NIVEA Hairmilk съчетава две предимства, от които потребителите със суха и увредена коса се нуждаят: възстановяване, без утежняване. В основата на формулата са млечните протеини – естествено извлечени съставки, които укрепват косата отвътре и дълбоко я възстановяват. В допълнение, формулата съдържа Eucerit®, който се грижи за повърхността на косата като я предпазва от външни влияния. Eucerit® е съставка, разработена от NIVEA, която придава на косата красив блясък. Дълбоко, но нежно почистващата формула укрепва косъма отвътре и го заздравява. Така косата получава цялата грижа, от която се нуждае.
Новата серия NIVEA Hairmilk възстановява сухата и увредена коса според структурата ѝ. Специално разработената формула в серията NIVEA Hairlmilk я прави подходяща за ежедневна употреба като я регенерира, без да я утежнява.

Съобщи Тони Титянова