Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Color Expert нова революционна формула боя за коса представeна от Schwarzkopf

През 2017г. Schwarzkopf пуска на пазара Color Expert, първата боя за коса в магазините с Omegaplex® технология против накъсване, която вече направи революция в професионалната грижа в салоните. Благодарение на новата професионална технология Omegaplex®, боядисаната коса е подсилена и с до 90%* по-малко накъсване.

По време на боядисване микровръзките на фибрите на косъма, които са в основата на структурата на косъма, могат да се прекъснат, което да направи косата слаба и увредена. Новата Color Expert от Schwarzkopf използва три стъпки за върховна защита на косата от увреждане по време на боядисване.
Вече може да имате всичко!
Color Expert е дълготрайна грижовна боя за коса, която предпазва вътрешните връзки на косъма по време на боядисване, запечатва и удължава наситеността на цвета и подсилва съхраняването на цвета. С Color Expert жените могат да имат всичко - интензивен дълготраен цвят и перфектно покритие на белите коси без компромис по отношение на качеството накосата. Всичко това – благодарение на Plex технологията, която използва боята.
”Това е най-новата тенденция от салоните – продукт с Plex технология”, казва експертът на Schwarzkopf Армин Морбах. „Опитах Color Expert и тя наистина има ефект! Структурата на косъма изглежда непокътната. Текстурата на косата е великолепна. Можеш да усетиш разликата. Косата е дълбоко подхранена, както никога досега и никога не е изглеждала толкова здрава."
Косата, боядисана с Color Expert изглежда толкова добре, благодарение на професионалната 3- степенна система за грижа с Omegaplex®:
Стъпка 1
- Серум против накъсване (№1), който се смесва с боята и предпазва по време на боядисване.
Стъпка 2 - Запечатващ възстановител (№2) - за дълбоко възстановяване на косъма и запечатване на интензивността на цвета.
Стъпка 3 – Поддържащ възстановител (№3), който се използва след три седмици, за да подсили и запази цвета на косата.
Резултатът: до 90% по-малко накъсване*, по-добро състояние на косата, лесно разресване и дълбока грижа, която не утежнява косата, изключително дълготрайна интензивност на цвета и 100 % покритие на белите коси.
Двадесетте нюанса на Color Expert включват натурални нюанси като Интензивно черен, Тъмно Кафяв и Супер Рус, както и по-ярки цветове като, Мед, Кафяв лешник и Тъмен махагон. Color Expert предлага не само любимия цвят на всяка жена, но и максимална грижа и 100% покритие на белите коси.
Новата боя Color Expert from Schwarzkopf е налична в търговската мрежа в 20 нюанса:
12-0 Ultra Blonde, 6-65 Golden Chocolate, 10-21 Pearl Blonde, 6-0 Light Brown, 10-1 Icy Blonde, 5-3 Natural Brown, 9-3 Honey Blonde, 4-9 Dark Violet,
9-1 Cool Blonde, 4-68 Dark Mahogany, 8-0 Supreme Medium Blonde, 4-54 Dark Caramel, 7-7 Copper, 4-0 Cool Brown, 7-0 Dark Blonde, 3-0 Dark Brown, 
6-88 Burgundy Red, 1-1 Inky Black, 6-68 Hazelnut Brown, 1-0 Rich Black.