Банер
Банер

 Очаквайте скоро на пазара новата книга на  астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова.

 

Color Expert нова революционна формула боя за коса представeна от Schwarzkopf

През 2017г. Schwarzkopf пуска на пазара Color Expert, първата боя за коса в магазините с Omegaplex® технология против накъсване, която вече направи революция в професионалната грижа в салоните. Благодарение на новата професионална технология Omegaplex®, боядисаната коса е подсилена и с до 90%* по-малко накъсване.

По време на боядисване микровръзките на фибрите на косъма, които са в основата на структурата на косъма, могат да се прекъснат, което да направи косата слаба и увредена. Новата Color Expert от Schwarzkopf използва три стъпки за върховна защита на косата от увреждане по време на боядисване.
Вече може да имате всичко!
Color Expert е дълготрайна грижовна боя за коса, която предпазва вътрешните връзки на косъма по време на боядисване, запечатва и удължава наситеността на цвета и подсилва съхраняването на цвета. С Color Expert жените могат да имат всичко - интензивен дълготраен цвят и перфектно покритие на белите коси без компромис по отношение на качеството накосата. Всичко това – благодарение на Plex технологията, която използва боята.
”Това е най-новата тенденция от салоните – продукт с Plex технология”, казва експертът на Schwarzkopf Армин Морбах. „Опитах Color Expert и тя наистина има ефект! Структурата на косъма изглежда непокътната. Текстурата на косата е великолепна. Можеш да усетиш разликата. Косата е дълбоко подхранена, както никога досега и никога не е изглеждала толкова здрава."
Косата, боядисана с Color Expert изглежда толкова добре, благодарение на професионалната 3- степенна система за грижа с Omegaplex®:
Стъпка 1
- Серум против накъсване (№1), който се смесва с боята и предпазва по време на боядисване.
Стъпка 2 - Запечатващ възстановител (№2) - за дълбоко възстановяване на косъма и запечатване на интензивността на цвета.
Стъпка 3 – Поддържащ възстановител (№3), който се използва след три седмици, за да подсили и запази цвета на косата.
Резултатът: до 90% по-малко накъсване*, по-добро състояние на косата, лесно разресване и дълбока грижа, която не утежнява косата, изключително дълготрайна интензивност на цвета и 100 % покритие на белите коси.
Двадесетте нюанса на Color Expert включват натурални нюанси като Интензивно черен, Тъмно Кафяв и Супер Рус, както и по-ярки цветове като, Мед, Кафяв лешник и Тъмен махагон. Color Expert предлага не само любимия цвят на всяка жена, но и максимална грижа и 100% покритие на белите коси.
Новата боя Color Expert from Schwarzkopf е налична в търговската мрежа в 20 нюанса:
12-0 Ultra Blonde, 6-65 Golden Chocolate, 10-21 Pearl Blonde, 6-0 Light Brown, 10-1 Icy Blonde, 5-3 Natural Brown, 9-3 Honey Blonde, 4-9 Dark Violet,
9-1 Cool Blonde, 4-68 Dark Mahogany, 8-0 Supreme Medium Blonde, 4-54 Dark Caramel, 7-7 Copper, 4-0 Cool Brown, 7-0 Dark Blonde, 3-0 Dark Brown, 
6-88 Burgundy Red, 1-1 Inky Black, 6-68 Hazelnut Brown, 1-0 Rich Black.