Банер
Системата Silk Peel Dermalinfusion коригира несъвършенствата като на фотошоп

Любимата терапия на Джей Ло Dermalinfusion вече е в Jewel Skin Clinic
Забързаното и изтощително ежедневие оставя уморен отпечатък върху кожата на лицето без значение възрастта. Понякога лицето излъчва единствено стрес, който трудно може да бъде премахнат. Ако сте мечтали за процедура, която моментално да изтрие напрежението, като придаде мекота и блясък на лицето ви, то желанията ви са съвсем реални.

продължава>
 
Дерматологът д-р Ана Пейкова за скъпата цена на евтините филъри

Ако процедурата не е извършена от специалист и се засегне нерв има опасност лицето ви да заприлича на рисунка на Пикасо

Какво ме накара да се замисля за високата цена на евтините филър, разсъждава д-р Ана Пейкова от клиника „Дерма ЕЛИТ“.- В последните няколко месеца ми прави впечатление, че в клиниката се обаждат хора със следния въпрос „Колко струва един милилитър филър при вас?

продължава>
 
Специален коледен комплект от NIVEA

В най-празничния период от годината марка №1 в грижата за кожата предлага своите специални коледни предложения. Създадени с внимание, комплектите съдържат продукти за грижа за кожата и косата както за жени, така и за мъже.

продължава>
 
Терапия препоръчана за настъпвашите зимни месеци от Анелия Талиб /козмтиколог/ в козметичен център” Patricia& Amer beauty cetre”

Терапията HydrafacialТМ 2.0 безопасно и ефективно подобрява състоянието на кожата, като това става видимо за клиента още след първата процедура. Ултравиолетовите лъчи и вредното влияние на замърсената околна среда водят до фоточувствителност, загуба на колаген, изтъняване на дермата и нарушена епидермална бариера. 

продължава>
 
Jewel Skin Clinic представя: Duetto Mt Evo – най-добрата лазерна епилация в света

Двойна еволюция в комфорта с безопасни и дълготрайни резултати

• Конструирана през 2016 г. от изследователски екипи с познания в квантовите процеси и медицината
• С Best Aesthetic Awards за 2018 г. за най-добра технология за обезкосмяване

Колко пъти сте ходили на лазерна епилация? Един, два, десет, двайсет пъти, безброй... Вече не вярвате, че лазерната епилация работи. 

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 45