Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Открийте перфектната грижа за красота- новата серия Nature Box със 100% студенопресовано масло от нар

Потопете се в очарователния аромат на най-новата серия от Nature Box с нар. След успешното стартиране на Nature Box миналата година, марката за грижа за коса и тяло разширява своята гама от продукти с линия за боядисана коса. Формулата е веган, със 100% студено пресовано масло от нар и съставки с натурален произход. Новите продукти подсилват естествената красота.

продължава>
 
Дария Симеонова по стъпките на Джей Ло

Натовареното ежедневие оставя отпечатъка на умората върху кожата на лицето без значение възрастта. Понякога лицето излъчва единствено стрес, който обаче трудно може да бъде премахнат. 

продължава>
 
Дълготрайна фиксация със Syoss Pure - стилизиращи продукти и сух шампоан

Вдъхновена от фризьорските салони, съвместно разработена и тествана от фризьори, серията SYOSS PURE осигурява дълготрайна фиксация с формула без алкохол, силикони и парабени, за прекрасна коса като след фризьор.

продължава>
 
NYX Professional Makeup с впечатляваща нова колекция CAN`T STOP, WON`T STOP

ГРИМОВЕТЕ, НА КОИТО НЕ МОЖЕМ ДА УСТОИМ


На специално събитие в центъра на столицата един от най-впечатляващите мейкъп производители – NYX Professional Makeup представи своята нова колекция гримове и бюти продукти, определящи новите тенденции на пазара.

продължава>
 
Сухите шампоани Schauma Miss Fresh и My Darling оставят мазната коса в миналото

Мазната коса е вече в миналото и придай свежо усещане на косата си с новите сухи шампоани от Schauma. Чиста, обемна и свежа коса без измиване? Новите сухи шампоани на Schauma Miss Fresh! за мазна коса и My Darling! за нормална коса могат да направят всичко това, без капка вода. Благодарение на добре подбрани съставки и лесна употреба, допълнителното време под душа е вече в миналото.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 46