Банер
Nivea лансира първия си 3в1 продукт за грижа и грим - Cellular 3in1 Cushion

Cellular 3in1 Cushion e първият по рода си продукт в портфолиото на марката за България. Марка №1 в грижата за кожата представи първия си 3в1 продукт за грижа и грим, който осигурява 24 часа хидратация, грижа против бръчки с хиалурон и естествено, равномерно покритие на кожата. И всичко това в удобна опаковка с огледалце, за да може да се използва навсякъде и по всяко време.

продължава>
 
Диета, спорт и нови тeхнологии връщат фигурата и самочувствието ни

Двата месеца в изолация принуди мнозина да стоим в домовете – без достатъчно движение и с един по заседнал начин на живот. Искате бързо да влезете във форма – ето препоръките на кинезитерапевта Цветелина Бижева след дългата изолация.

продължава>
 
CeraVe - възстановяващ крем за ръце,подходящ в период на Covid-19

Във времена, когато честото миене на ръцете и използването на дезинфектанти е начин да съхраним нашето здраве, e добре да използваме CeraVe - възстановяващ крем за ръце. Многократното миене на ръцете уврежда кожната бариера и прави кожата прекалено суха, чувствителна и в крайна сметка изложена на риск, засягайки епидермалния слой.

продължава>
 
Биостимулиращ пилинг ревитализира кожата на лицето и тялото

Идва пролетта и Благовещение, когато природата се възражда за живот. Какви са възможностите бързо да дарим със свежест и младост и нашата кожа. Съвременната жена разполага с огромен асортимент от подмладяващи процедури, но коя е най-подходяща за сезона. Ирина Капшученко - дерматолог и козметолог , член на Европейската асоциация на дерматолозите ни съветва кои процедури позволяват да постигнем бърз и ефикасен резултат .

продължава>
 
Свръхокосмяването при подрастващите

Лазерната система Duetto MT -EVO ефективно решава проблема с космите. Окосмяването и свръхокосмяването става все по-дразнителен проблем при тийнеджърите от двата пола, и ако появата на първите косъмчета е повод за радост при момчетата, защото е признак, че скоро ще станат мъже, при момичетата подобно окосмяване е източник на неудобство и премахването им отнема много време.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 50