Банер
Банер

 Очаквайте скоро на пазара новата книга на  астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова.

 

Ревнувате ли от домашния любимец?

 Ако вече, четете тази статия, то със сигурност вашият съпруг непрекъснато се занимава с домашния любимец. Та дори го нарича „своя красавица“! За сметка на това пък вие все по-рядко чувате ласкави думи по свой адрес. Чувствате се ужасно глупаво, но нищо не можете да направите!

продължава>
 
Бъдете усложливи

 Експертите твърдят, че услугите укрепват добрите отношения между хората.
Принципно всеки избягва да моли познати и дори приятели за нещо. Услугите, обаче са много здравословни за всяко обвързване и приятелство.

продължава>
 
Бъдете убедителни

 - Бъдете усмихнати и ще успявате

Общуването е много важно – както в партньорството, така и в професионалната сфера. Предлагаме ви няколко прости техники, които ще ви помогнат да бъдете по-убедителни и да получавате това, което искате.

продължава>
 
Повярвай, че си номер 1

Всички искаме да приличаме на свръхуверените известни личности и да преследваме високите си до небесата цели, независимо от трудностите. Но в реалността, когато се изправиш с истинска и рискована ситуация – като да помолиш шефа си да те повиши или да се срещнеш с новото си гадже, когато той е заобиколен от приятелите си – е много по-лесно да изредиш причините да не успееш да се справиш, вместо да се фокусираш върху потенциалната си победа. А това е голяма грешка. Подготви се и ще получиш това, което искаш.

Ти и провал? Ха-ха!

Да си самоуверена всъщност е механизъм на оцеляване, останал още от праисторията. Помисли над това: пещерният човек е трябвало да бъде достатъчно смел, за да тръгне в гората и да преследва огромните мамути, въоръжен само с един харпун.

продължава>
 
Трикчета за сближаване с тайфата

Най-сетне учените откриха какво му трябва на човек, за да се чувства радостен. И отговорът е: банда верни приятели. Влез в групата на щастливците с няколко прости трикчета за по-здраво приятелство!

Организирайте си колективно бягство

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 53