Банер
Банер

 Очаквайте скоро на пазара новата книга на  астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова.

 

„Домашна ароматерапия“ разкрива 100 тайни за оздравяване и подмладяване

 Бял равнец, евкалипт, грейпфрут, мента, кориандър, лавандула, мащерка и мирта са етеричните масла, които помагат при лечението на грип. Тази и още много полезни тайни за лечение на множество заболявания ще ви поднесе новата книга „Домашна ароматерапия“ на Катрин Милева. Полезният том на издателство "Милениум" събира всичко важно за един от най-приятните и ефективни методи за оздравяване, за успокоение на духа и за разкрасяване.

продължава>
 
Александра Иванова: Как отслабнах с 42 кг за 9 месеца

Една невероятна българска книга за отслабването и оздравяването е вече факт. „Размерът има значение (Размерът на талията). Или как промених живота си с удоволствие“ е откровение, изпълнено с много болка, смях, автоирония, радост, вдъхновение и енергия за промяна. Невероятния наръчник, тиражиран от издателство „Милениум“, е вече на пазара.

продължава>
 
"Билков целебник" – букет от рецепти със 150 лековити растения

Основни принципи на бълкарството Как да си направим 60 вида чай
Огромната сила на растенията може да бъде използвана за лечение на практически всички познати заболявания. Правилното отношение към ролята на билките в живота ни е в състояние да ни осигури не просто здраве, но и цялостно духовно и морално укрепване.Книгата е дело на авторски колектив от шестима специалисти и е тиражиран от издателство „Милениум“.

продължава>
 
За да има лунната диета ефект

За да има лунната диета ефект, тайната е да не хапвате нищо 25 часа (можете да пиете само течности), но това винаги трябва да започне един час преди луната да си смени фазата, за да има видима промяна.
Един от факторите, които влияе на загубата на тегло е способността на тялото да абсорбира вода и това е тясно свързано със силата на привличане.

продължава>
 
Как да отслабнете със силова или кардио тренировка?

Много хора, които никога не са се занимавали със спорт, ще се запитат какво е това силова тренировка и в какво точно се изразява кардиото? Силовата тренировка се състои от упражнения, които включват съпротивление с цел повишаване на силата. Съпротивлението може да се получи от работа със собственото тегло (лицеви опори), свободни тежести, медецинска топка, други предмети и дори ластици. Трябва да се подчертае, че тренировката с тежести е съвсем различно нещо!

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 42