Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Иска да те промени, а ти – не желаеш

I Изпълни желанието му, но само за уикенда
I Направи така, че да не загубиш неповторимото си “Аз”

Сигурно ти се иска да изкрещиш: “Той какво си въобразява?!”. Та нали вероятността да се промениш, за да му угодиш е против правилника на силните момичета. Но ако все пак го слушаш и се самоусъвършенстваш.

Не жертвай ключов аспект от неповторимото си “Аз”. Така само ще спечелиш. А като специален бонус – той още повече ще те обожава. Така че забрави за гордостта си и действай в стил “хем вълкът сит, хем агнето цяло”.

Вземи контрарешение
Твоят мъж твърди, че стилът ти е перфектен, обаче наистина ще бъдеш неотразима в къса пола и с високи токчета. Колко депресиращо! Приятелите ти се възхищават на неподражаемата ти оригиналност, а обожаваната половинка не оценя стила ти. В такъв случай съгласи се да изпробваш отчасти нов имидж, когато сте само двамата. Ако се оплаква от прекалено лепкавото ти червило, когато излизате заедно, сложи си гланц. Или сигурно ти намеква за 99-и път, че обожава руса коса... Нищо не ти пречи да опиташ тониращи балсами и оцветяващи шампоани за временен ефект през уикенда. Стига да не подронваш добре обмисления си “нормален” стил пред приятели или колеги, ще откриеш, че да се обличаш само за него може да бъде голяма тръпка.
Още изпитваш съмнения? Ако твоята половинка смята, че изглеждаш страхотно в нещо, приеми го като комплимент и експериментирай.
Запомни добре: всичко казано важи, в случай че фешън молбите му опират само до козметични промени.