Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

„Зу Зу“ - нов анимиран сериал на „Дисни Ченъл“

Филмът разказва за малко момиче на име Поли и нейните приятели – четири хамстерчета. Дисни Ченъл представя новия анимационен сериал „Зу Зу“. Премиерата му е на 13 март от 20:00 часа и ще има нови епизоди всеки ден по същото време. Продукцията разказва за приключенията на малко момиченце на име Поли и забавните й преживявания с нейните четири домашни любимеца – хамстерчетата Пипскууик, Чънк, Нъм нъмс и Мистър Скуигълс.

Поли живее в Енитаун заедно с майка си и баща си, които са водопроводчици. Поли обича училището, спорта и нейните хамстерчета – ЗуЗу-тата. Тя дори си говори с тях, а пък те й отговарят. Очевидно те не са типичните гризачи на бягащата пътека, те са специални и могат да говорят. Четирите космати приятели Пипскууик, Чънк, Нъм нъмс и Мистър Скуигълс разбират хората и могат да общуват с тях. Това, което дори е по-хубаво, че те слушат… е стига поне да не бръщолевите. Тези гризачи никога не стоят мирно за дълго. И малките космати ушички на ЗуЗу-тата щръкват, когато разберат, че някой от членовете на семейство Пампълмус има проблем, особено ако това е Поли. Тези хамстери се стремят да помагат. Те ще намерят начин, дори да трябва да съберат целия си кураж и да изхвърчат към центъра на града по време на гръмотевична буря.
Епизодите са фокусирани главно върху Поли и ЗуЗу-тата и са изградени около непрекъснато действие, смях и приключения. Поли е истински енергично момиче и ЗуЗу-тата трябва да се изправят на миниатюрните пръстчета на краката си, за да я настигнат. За да бъде забавлението им по-пълно, ЗуЗу-тата са конструирали тунел, който да ги отведе светкавично от къщата на Пампълмуус до всяка точка на града. Мистър Скуигълс (самопровъзгласил се за “Хамстер на науката”) винаги изобретява нови джаджи, за да помогнат на него и колегите му хамстери да се движат из криещия опасности човешки свят – може да е трудно, когато всичко е по-голямо от теб. Пипскуик е лидер и винаги е готова за действие. Тя и Поли са направени от еднакъв пухкав плат. Нъм Нъмс е по-предпазлива хамстерка, но е спасявала кожите на ЗуЗу-тата повече от веднъж с бързата си мисъл. Чънк е силният хамстер в групата, но е нежен гигант и наивността му го прави истински чаровник.
Въпреки всички безразсъдни действия и суматоха, историите на Поли и ЗуЗу-тата са за сърцати герои и тяхното приятелство. Поли и ЗуЗу-тата се обичат и се грижат един за друг.
„Зу Зу“ е канадско-американска анимирана телевизионна поредица, продуцирана от Cepia LLC, Corus Entertainment и Nelvana. Сериалът е анимиран с Toon Boom Animation и е записан в Studio 306 Inc. Не пропускайте новата премиера на Дисни Ченъл - “Зу Зу”. Сериалът стартира в понеделник, 13 март, в 20 часа с нов епизод всеки ден.

Съобщи Тони Титянова