Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Певицата Дивна озвучава новата анимация „Загубеният йети“

Най-новата анимация „Загубеният йети“ е дело на DreamWorks, които създадоха и творбата „Как да си дресираш дракон“. Анимацията е завладяваща, с много поуки и с участието на певицата Дивна! Една от най-талантливите певици на българската поп сцена влезе в новото си амплоа и превърна главната героиня във филма в изключително въздействащ образ, който съответства и на самата нея като темперамент.

продължава>
 
17-то издание на Националния конкурс за детска красота и таланти

Малка Мис и Малък Мистър България 2019 за пръв път се провежда в курорта Златни пясъци. Над 60 деца от всички краища на България от 9-ти до 13-ти септември в Златни пясъци ще се борят за титлата „Малка Мис и Мистър“, „Мис и Мистър Тийн България 2019“. Организатор и лицензиант на конкурса е агенция Интерсаунд. Участниците са класирани да представят своите родни градове от регионални конкурси след национален кастинг.

продължава>
 
Анимационна комедия Angry Birds зарадва младата аудитория

В новата анимационна комедия Angry Birds Филмът 2 гневните птици и тяхните врагове, зелените прасета ще обединят сили срещу общ враг. След световния успех на Angry Birds:Филмът, базиран на обичаната игра на Rovio, създателите на филма решават да разширят вселената на забавните птици и прасета в ново приключение.

продължава>
 
Безплатни детски градини във Виена вече 10 години

Виена отбелязва десет години от въвеждането на безплатна детска градина. През есента на 2009 г. общинските власти стартираха проект, който има за цел да помогне на работещите родители. За този период през детските градини във Виена са преминали над 250 000 хиляди деца, а броят на местата в тях се е увеличил от 60 000 на 85 600.

продължава>
 
58 деца с 34 задълбочени разработки в XI-я Национален исторически конкурс

Петър Стоянов по традиция връчи наградите на класиралите се на първо и второ място в Националния исторически конкурс, организират от фондация „Ценности“. На церемонията в зала „Тържествена“ на Централния военен клуб ученици от цяла България трепетно очакваха да получат отличията си лично от президента.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 11