Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Севлиево е домакин на фестивала на любителските театри за деца „Вълшебникът театър”

В трите фестивални дни пред севлиевската публика ще се представят състави от цялата страна. Национален фестивал на любителските театри за деца „Вълшебникът театър" е първи по рода си и се провежда от 12 до 14 октомври в рамките на Празниците на Севлиево.

Събитието се организира от Народно читалище "Развитие -1870" с подкрепата на Община Севлиево и Министерството на културата.
Спектаклите ще бъдат оценявани от професионално и детско жури, като най-добрите групи ще получат грамота и парична награда. Надпреварата се провежда в две направления - от деца за деца и от възрастни за деца.
Най-малките артисти на България показват таланта си, като участват състави, в които преобладават актьори до 14 години и такива с участници над 14 години.
Националният фестивал на любителските театри за деца е под наслов "Вълшебникът Театър" и се провежда в салона на местното читалище "Развитие - 1870" , съобщи „Фестивали и събори в България“ - http://fest-bg.com.
Антоанета Титянова