Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

"Совиньон блан" е акцентът в бургаския Фестивал на виното

Лятото отново събира в Бургас всички, за които виното е удоволствие и съдба. От 30 юли до 2 август в експозиционен център "Флора" ще се проведе Второто издание на винения фестивал, организиран от Националната лозаро-винарска камара, с подкрепата на Община Бургас и със съдействието на Съюза на енолозите в България.

Събитието ще бъде официално открито от министъра на земеделието и храните Десислава Танева и кмета Димитър Николов, а съпътстващата програма включва: конкурс "Совиньон блан на Бургаски фестивал на виното 2015", блиц курс за начинаещи "Магията на дегустацията", "Винарският туризъм" с български и чуждестранни експерти, "Местните винени сортове" и атрактивни вечерни забавни програми и много изненади и награди за посетителите.
Антоанета Титянова