Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

T-Rock TV стартира с три премиери

Тази вечер, 15 февруари, от 20.00 ч. стартира T-Rock TV с The Big 4 Live in Sofia- Am I Evil.

T-Rock TV стартира излъчване тази вечер от 20.00 с четири премиерни за българския ефир видеа. Първото от тях -The Big 4 (Metallica, Megadeth, Anthrax, Slayer) live in Sofia - Am I Evil, ще бъде и песента, която ще постави началото на T-Rock TV.

Останалите ексклузивни видеа са 30 Seconds to Mars - Hurricane (Uncensored), Amoric - Keep Up и Милена Славова - Чворолино.

От екипа на T-Rock TV са подготвили специален четиричасов музикален микс. В желанието си да зарадват всички фенове на рока, от канала обещават да повтарят старта всеки път, когато добавят нов оператор сред разпространителите си. Така максимално много почитатели ще имат възможност да изживеят емоцията от началото на нещо ново и вълнуващо.

T-Rock TV ще бъде наличен от старта в пакетите на VIVACOM TV, MTel и Мегалан. Освен това може да бъде приет некодиран и през сателит Intelsat IS 12 - 45 E на територията на цяла Европа.