Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Петият сезон на играта „Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock” стартира на 14 февруари

За пети пореден път най-мащабната игра в радио ефира на България ще разтърси трафика на големите градове в страната. От 14 февруари шофьорите трябва да започнат да следят за Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock и техните специално брандирани абсолютно нови за българския пазар коли.

Двамата Инспектори са подготвили много специални изненади, ежедневни награди и един ексклузивен подарък в края на играта – лек автомобил. „Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock” за пети пореден път ще провокира шофьорите в трафика да следят за специалните автомобили и да превключат на честотите на една от двете радио станции, за да разберат как да участват в играта.

Какви други изненади е подготвил петият сезон на най-разтърсващата игра в радио ефира на България, ще стане ясно от 14 февруари.