Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

„Сутрешният екипаж” на N-JOY предизвиква слушателите да кажат „Обичам те!” пред цяла България

„Сутрешният екипаж” на най-голямата музикална радио верига в България предизвиква слушателите да се обяснят в любов в ефир. От днес всеки, който има смелостта да каже „Обичам те!” в ефир, участва в играта за специална шоколадова награда.

Всяка сутрин през тази седмица водещите на радио N-JOY Хари, Нейа и Генчо ще дават пример с любовно обяснение. По шестима късметлии ще печелят шоколадово изкушение всеки ден. Единственото условие е да слушат „Сутрешният екипаж” на радио N-JOY и да събертат кураж да кажат «Обичам те!» на любимия човек в национален ефир.

Радио Jazz FM e част от bTV Radio Group, в която влизат още 5 радиостанции –Z-Rock, Melody, Jazz FM, Classic FM и 101.1 PRO FM София. bTV Radio Group е част от bTV Media Group.