Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Млади писатели, сатирици и карикатуристът Комарницки – в „Отпечатъци” тази неделя, 6 януари от 8.00 часа по bTV

Превключи ли българската политика от „Спорт и музика” на „Хумор, сатира и забава”? Защо разцъфтяха напоследък с пълна сила политическите вицове и шегите за сметка на властта? Взе ли народът хляба на хумористите? „Отпечатъци” ще даде думата за отговор на сатирици и карикатуристи - тази неделя, 6 февруари, от 8.00 часа по bTV.

Гости в студиото на Мира Баджева ще бъдат главният редактор на „Стършел” Михаил Вешим и поетът и фейлетонист Ивайло Диманов, а карикатуристът на вестник „Сега” Христо Комарницки ще разкаже във видеорепортаж как измисля шаржовете си за Бойко Борисов и другите герои от властта.

В първата част на предаването трима млади писатели новатори – Радослав Парушев, Богдан Русев и Васил Георгиев, ще разкажат как използват интернет и новите технологии, за да стигнат книгите им до публиката.