Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Министърът на правосъдието гостува в първото издание на „Сеизмограф” за 2011 година

Тази събота от 18.00 часа по bTV в предаването „Сеизмограф» ще гостува министърът на правосъдието Маргарита Попова. Тя ще коментира ще има ли прелом в работата на съда през 2011-та г. след законовите промени, приети ударно от депутатите преди да излязат в коледна ваканция.

В рубриката „Контра" кметът на София Йорданка Фандъкова ще отговаря на зрителски въпроси за парното и детските градини, за новите данъци, общинската полиция и синята зона.

В „Хастар" певицата Ваня Костова и синът й Боян Михайлов ще поздравят зрителите за Новата година и ще дадат своята рецепта как да оцелява любовта сред завистта и злобата.