Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Управление на енергийни проекти и енергиен мениджмънт

На 29 март четвъртък от 18.00 ч в УНСС, малка конферентна зала, д-р Владимир Зиновиев ще изнесе публична лекция на тема „Управление на енергийни проекти и енергиен мениджмънт“.

Повече от 15 години д-р Зиновиев заема ръководни позиции в сектор Енергетика в мултинационални и регионални компании. Преподавал е различни дисциплини в университети в София и Благоевград. Има пряко участие в някои от стратегическите проекти в региона в областите инфраструктура, енергетика и индустрията.
Организатори на лекцията са Софийска търговско-промишлена камара и Катедра "Икономика на транспорта и енергетиката", УНСС.
Лекцията е за студенти магистратура спец. Енергиен бизнес, представители на бизнеса, както и за всички други желаещи.