Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Поли Паскова с голяма награда от Организацията на Обединените Българи

 Патриция Кирилова, екипът "Руните говорят 2", МК Велика България и НД Хан Кубрат с отличия за родолюбие

Фолклорната звезда Поли Паскова бе отличена с награда за Родолюбие по повод Деня на Будителите от Организацията на Обединените Българи, която през тази година отбелязва 10-и юбилей. 

Наградите бяха връчени съвместно със Салон Журналист в залата на Съюза на журналистите в София.
Народната певица, която вече има 16 издадени албума с български фолклор, заслужи престижната награда с дългогодишната си дейност по опазване на културното наследство на България, както и с Националното турне "Молитва за България, което направи през лятото на 2017-та година.
Журналистката и PR Патриция Кирилова, екипът "Руните говорят 2", МК Велика България, НД Хан Кубрат, Международният организационен комитет на обединителния събор "Към Завета - Кубрат 105", проведен в Полтава, Украйна тази година, както и Ивелин Михайлов с фондация "Въздигане" също получиха отличия за родолюбие.
Най-родолюбивата рок група "Епизод" и ансамбъл "Мездра" също бяха наградени за български дух и съхранение на българщината.
Специална награда за Развитие на Българската икономика отличи издателката на сп. Бизнес Клуб Даниела Димитрова, а Благодетел в родолюбивите каузи получи Вайдин Салахи от Македония, подкрепил изследванията за древната българска история.
Организацията на Обединените Българи организира мащабни научни събития за изследване на древната история на българите, които според Франсоа Митеран са люлката на днешната цивилизация.