Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Тържествено честване на Националния празник на Република България – 3 март

  Във връзка с честването на Националния празник на Република България – 3 март се предвиждат отделни церемонии, които ще се проведат, съответно на:

 

От 11.00 часа пред паметника на Незнайния войн в София, където ще бъде издигнато националното знаме и ще бъдат положени венци и цветя. Церемонията се организира от „Държавен протокол“ към Министерство на външните работи.

От 11.45 ч. пред Паметника на българския опълченец ще се проведе тържествено честване на Националния празник. В програмата участват Вокален ансамбъл „Аноним” и квинтет „София” – медни духови инструменти, Александра Борисова – ученичката в трети клас на Националния учебен комплекс по културата с Лицей за изучаване на италиански език и култура, абсолвентът от Националната музикална академия „Панчо Владигеров” – Йордан Марков. Организатори на проявата са Столична община, Фондация „Героите на България” и Сдружение на приятелите на Русия „Александър Невски”.

От 18.30 часа на площад „Народно събрание“ пред паметника на Цар Освободител ще се проведе тържествена проверка. Церемонията се организира от „Държавен протокол“ към Министерство на външните работи.