Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Регионален форум на бизнеса организира полското посолство

 Бизнесмени от Полша, предприемачи с полски произход, осъществяващи бизнес в България, бизнесмени от балкански държави и представители на държавни и неправителствени институции се събраха в хотел „Рила“ в София на регионален форум на бизнеса.

 Форумът, който ще продължи три дни и е посветен на перспективите за развитие на бизнес отношенията с Полша, е организиран от полското посолството в София и бе открит от извънредния и пълномощен посланик на Полша у нас Лешек Хенсел.
Във форума участва и председателят на БТПП Цветан Симеонов, който запозна участниците с дейностите на БТТП и Арбитражния съд при Палатата.
Целта на форума е да активизира предприемачи поляци и хора с полски корени, живеещи в България и на Балканите, и да насърчи развитието на икономическите отношения между България и Полша.
Публикува : Виктория Милчева
Съобщи : Българска търговско-промишлена палата