Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Среща на Клуба на Смесените и чуждестранни палати в България

 Френско-българската търговска камара (ФБТК) беше домакин на поредната 11-та среща на Клуба на Семесните и чуждестранни палати в България - инициатива на Българската търговско-промишлена палата (БТПП).


Председателят на БТПП Цветан Симеонов отбеляза, че Палатата разглежда всяка двустранна камара като съюзник и източник на информация зачуждестранните инвестиции и бизнес климата в страната.

Стефан Дьолае, президент на Българо-френската търговска камара, и Атанаска Калчева, изпълнителен директор на камарата, очертаха дейността и услугите на ФБТК. Председателите на другите смесени камари и съвети имаха възможността да споделят свои идеи, проекти и наблюдения.
Йосиф Аврамов, съпредседател на Съвета по иновации и енергийна ефективност към БТПП, представи новите проекти и сайт на Съвета.
Конфиндустрия България – Асоциацията на италианските предприемачи в България и Турско-българската търговско – индустриална камара изразиха желание да домакинстват следващите Срещи на Клуба на смесените палати.
Публикува : Виктория Милчева
Съобщи : Българска търговско-промишлена палата