Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Среща с посланика на Ливан у нас

Посланикът на Ливанската република Фарес Еид посети БТПП и се срещна с председателя на Палатата Цветан Симеонов.

Целта на срещата беше запознаване с дейността на БТПП и с възможностите за бъдещо сътрудничество. Цветан Симеонов представи основните дирекции и отдели на БТПП, услугите, които предлага Палатата, както и информационните материали, които тя издава.
Въпреки краткия си престой в България само от 4 месеца, посланик Фарес Еид е успял да направи лично проучване на ливанските фирми в страната и е посещавал ливански бизнесмени в Асеновград, Пловдив и Варна. Той изтъкна, че България, освен като бизнес партньор, е позната дестинация и за ливанските студенти.
Гостът сподели, че е силно впечатлен от археологическото наследство на България и потенциала на страната за развитие на туристическата индустрия.
Председателят на БТПП изрази готовност за сътрудничество с цел развитие на двустранните търговско-икономически отношения между България и Ливан.
Публикува : Виктория Милчева
Съобщи : Българска търговско-промишлена палата