Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Експерти на БТПП и МИЕ обсъдиха дейността на търговските представители на страната

 Дейността на търговските представители на България зад граница обсъдиха на работна среща в Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ) експерти от БТПП и МИЕ.

Експертите на Палатата дискутираха с представителите на дирекция „Външноикономическа политика“ на МИЕ и предстоящите годишни награди за успешни служби по търговско-икономически въпроси „СТИВ- 2013“. Награждаването се организира за трета поредна година по инициатива на БТПП, съвместно с МИЕ.
Тази година награждаването се очаква да се проведе в края на месец юли. БТПП ще информира допълнително за събитието и номинациите.
Публикува : Виктория Милчева
Съобщи : Българска търговско-промишлена палата