Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

БТПП настоява Комисията за защита на конкуренцията да санкционира при нерегламентирано използване на баркодове

 Практиката на Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/ по отношение на използването на баркодове трябва да се промени. Това становище аргументира пред Комисията по икономическа политика и туризъм в 42-то Народно събрание главният секретар на БТПП Васил Тодоров.

При разглеждането на Годишния доклад за дейността на КЗК за 2012 г., което се състоя вчера, Васил Тодоров акцентира върху проблема за нерегламентираното използване на баркодове. „Когато КЗК бъде сезирана от фирма с информация за нерегламентирано използване на баркодове – това следва да се третира като форма на нелоялна конкуренция, тъй като коректният търговец е получил своите баркодове по надлежния ред и зад тях стоят неговите продукти, докато този, който използва баркодове без регистрация в GS1 България, подвежда потребителите и уврежда конкурентите си“, поясни Васил Тодоров.
Публикува : Виктория Милчева
Съобщи : Българска търговско-промишлена палата