Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

КМЕТЪТ НА СОФИЯ ЩЕ ПРЕДСТАВИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СТОЛИЧНА ПРОГРАМА „КУЛТУРА” - 2012 г.

На 30 май /сряда/,в Софийската градска художествена галерия, кметът на София Йорданка Фандъкова ще представи резултатите от сесията на Столична програма „Култура” за 2012 г.

Тази година по програмата кандидатстваха 576 проекта, а финансиране получиха 179.

На събитието в СГХГ ще присъстват представители на организациите, които ще реализират културните инициативи с покрепата на програмата.

И тази година Столична програма “Култура” е в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата. Общата сума за финансиране на проекти е 1 300 000 лв. Предложенията се приемаха в девет направления, а най-голям брой от тях постъпиха по Направление 1 – „Мултижанрови проекти, свързани с културата и туризма на София”.
Публикува Виктория Милчева