Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

ПРЕДСТАВИХА СВЕТОВНИЯ МУЗЕЙ НА РЕЛИГИИТЕ ПЪРВО У НАС

Проектът за единствения по рода си в света Музей на религиите бе представен за първи път в България вчера от създателя си – архитект №1 на Турция Ахмет Алп Вефик. Музеят е част от стъклена джамия във формата на земното кълбо, която ще бъде изградена на

прочутия площад „Тексим“ в Истанбул. Преди още да бъде показан в Турция, проектът бе видян в Университета по архитектура, строителство и геодезия в рамките на XIII среща на върха на световната архитектура в София (XIII световно триенале на архитектурата). На презентацията присъстваха и Негово превъзходителство посланика на Р.Турция Исмаил Арамаз и Културният Съветник на Република Турция в България Джемал Текканат. Лично Ахмет Алп Вефик запозна с детайлите на проекта свои колеги от цял свят, както и много студенти по архитектура, присъствали на събитието.
Съобщи Лео Богдановски
Публикува Виктория Милчева