Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Пощенска карта бе валидирана за 100-годишнината от създаването на Военна академия „Г. С. Раковски”

Стогодишнината от създаването на Военна академия „Г. С. Раковски” бе отбелязана с пускане в употреба на илюстрована пощенска карта. Печатът за пускане в употреба бе поставен на церемония от заместник-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Валери Борисов, заместник-министъра на отбраната Августина Цветкова и началника на учебното заведение комодор Димитър Ангелов.

В новата филателна история има четири издания, посветени на военната тематика. Този факт придава още по-голяма значимост на пощенската карта, която днес се пуска в употреба, каза по време на валидирането заместник-министър Борисов. Той пожела пощенското издание да стане символ на юбилея и част от колекциите на филателистите.

Тиражът на изданието е 762 броя, художник на проектите е Георги Павлов.